Binnenschilderwerk

Een van de belangrijkste functies van onze woning is natuurlijk, dat zij ons beschermt tegen weersinvloeden als wind, regen en kou.
 
Een echter ook een niet te onderschatten functie is dat we ons er in terug kunnen terug trekken van onze dagelijkse beslommeringen. We willen ons kunnen “opladen” om de volgende dag weer te kunnen presteren. We proberen onze woning zo gezellig mogelijk te maken door bijvoorbeeld een leuk schilderijtje op te hangen of een gezellig muziekje op de achtergrond af te spelen, een leuk behangetje aan de muur en mooie kleuren om ons heen. Wij van Avado Schilderwerken verzorgen dit binnenschilder- en behangwerk al sinds 1967.
 
Met al onze ervaringen kunnen wij als geen ander inspelen op uw wensen en zorgen voor een perfecte uitvoering van het schilderen van deuren en kozijnen, wanden en plafonds, trappen en plintjes enz. 
Avado binnen schilderwerken

Uw schilderwerk heeft belangrijke functies

Buiten dat binnenschilderwerk belangrijk is voor ons welbehagen en persoonlijke uitstraling, heeft het nog een aantal belangrijke functies:
Het draagt bij aan het voorkomen van slijtage aan de trap of de mooie parketvloer
Het beschermt onze woning tegen vocht van b.v. koken, douchen of de verwarming
Het beschermt onze gezondheid tegen invloeden van tocht, vocht en schimmels
Het voorkomt dat vocht in de buitenkozijnen kan dringen. Dit vocht kan doordringen en het buitenschilderwerk aantasten, zodat dit zijn beschermende werking tegen weersinvloeden verliest
 
U ziet dat binnenschilderwerk een niet te verwaarlozen onderdeel is in het totale onderhoud van uw woning. Het ervaren team van Avado Schilderwerken staat paraat om u hier met raad en daad in bij te staan.  Neem, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren. 

Onze opdrachtgevers kozen ook voor:

 

Avado logo

Avado Schilderwerken
Bilderdijklaan 3
2281 SM Rijswijk
Telefoon: 070-3932632
Fax: 070-4150060

Uw contactpersoon: Rob van Dommelen

Rob van Dommelen Linkedin

Terugbelgarantie bij Avado Schilderwerken

Wilt u direct in contact komen met Avado Schilderwerken? Stuurt u dan een e-mail naar info@avado.nl.
Dagelijks is ons team op locatie werkzaam voor onze opdrachtgevers. Het kan zijn dat u ons antwoordapparaat krijgt. Wij bellen u gegarandeerd terug. 

Deze website is gemaakt door mkbstunter.nl