Kijk ook naar deze actualiteit

Avado duizend euro retour

Maak kans op € 100,00 of zelfs € 1000,00 !

Laat blijken dat u tevreden bent en maak kans op € 100,00 of zelfs € 1000,00 retour op uw schilderwerk. 

Avado Schilderwerken is pas tevreden als u dat bent. Als AF-erkend bedrijf levert Avado Schilderwerken de hoogste kwaliteit en dat willen we laten zien. Na oplvering van het schilderwerk ontvangt u bij de factuur een persoonlijke uitnodiging voor deelname aan het AF-klanttevredenheidsonderzoek. Dit onderzoek kost u niets, maar kan u de weekprijs van € 100,00 opleveren of zelfs € 1000,00 als u de gelukkige bent die een kwartaalprijs wint. 

Wat u moet doen om in aanmerking te komen voor de week- of kwartaalprijs is na gereedkomen van het door Avado Schilderwerken uitgevoerde schilderswerk een foto hiervan maken en deze plaatsen op de homepage van AF-Erkend. Vrienden van u kunnen uw beoordeling waarderen. De klant met de meeste 'waarderingen' per week wint de € 100,00. Heeft u uw schilderwerk uit laten voeren bij Avado Schilderwerken, stuur dan uw eindfactuur per post of via de e-mail via de website van AF-Erkend. Op de website staan tevens de deelnamevoorwaarden vermeld. 

U kunt van deze actie gebruik maken voor onder andere 

Avado logo

Avado Schilderwerken
Bilderdijklaan 3
2281 SM Rijswijk
Telefoon: 070-3932632
Fax: 070-4150060

Uw contactpersoon: Rob van Dommelen

Rob van Dommelen Linkedin

Terugbelgarantie bij Avado Schilderwerken

Wilt u direct in contact komen met Avado Schilderwerken? Stuurt u dan een e-mail naar info@avado.nl.
Dagelijks is ons team op locatie werkzaam voor onze opdrachtgevers. Het kan zijn dat u ons antwoordapparaat krijgt. Wij bellen u gegarandeerd terug. 

Deze website is gemaakt door mkbstunter.nl