Wandafwerking

Men zegt wel eens: “wanden maken of breken de sfeer in de woning”.
 
Op dit moment zijn er vele manieren om de wanden van een woning naar uw eigen persoonlijke voorkeur af te werken. Er zijn oneindig veel behangsoorten en sierpleisters waar u uit kunt kiezen. Wilt u een klassieke en sfeervolle uitstraling? Dan kunt u denken aan een klassieke behangsoort met patronen. Heeft u een modernere inrichting? Denk dan eens aan vliesbehang of een sierpleister. Om maar even wat te noemen.
 
Alles valt en staat echter met de ondergrond. Wat u ook kiest, dat maakt niet uit, zolang de ondergrond maar goed is voorbewerkt. Nieuw behang aanbrengen over een oude laag waarvan de puntjes los hangen vraagt om moeilijkheden. Sierpleister spuiten op een ondergrond met scheuren of waar een lekkage in de muur zit, zal nooit een tevreden resultaat opleveren. 
Vooraf worden de wanden onderzocht en de eventuele onvolkomenheden in kaart gebracht. Zodra de lekkage, de kortsluiting in dat ene stopcontact, of dat losse plintje zijn verholpen, komen wij van Avado Schilderwerken om de wanden te repareren. Van kleine plekjes isoleren tot de wanden volledig over stuken, alles is mogelijk. 
Avado wand afwerking

Voor echt elke wand een oplossing

Wandafwerkingen die in ons pakket zitten zijn o.a.: • Sauswerk • Behangwerk • Vliesbehang • Spack spuitwerk • Kwartscoat  • Spuitputz  • Granol structuur stuuk • Spachtelputz 
 
Door onze jarenlange ervaring zijn wij van Avado Schilderwerken in staat om u met raad en daad bij te staan. Wij hebben de kennis en kunde om u te adviseren, maar ook om de werkzaamheden uit te voeren voor een vooraf bepaalde prijs. U krijgt niet achteraf gezeur over een meer of minder gewerkt uur. U ziet dat we bij Avado Schilderwerken een uitgekiend concept hebben om elke wand voor een scherpe prijs, geheel naar uw wensen te kunnen afwerken.  

Onze opdrachtgevers kozen ook voor:

 

Avado logo

Avado Schilderwerken
Bilderdijklaan 3
2281 SM Rijswijk
Telefoon: 070-3932632
Fax: 070-4150060

Uw contactpersoon: Rob van Dommelen

Rob van Dommelen Linkedin

Terugbelgarantie bij Avado Schilderwerken

Wilt u direct in contact komen met Avado Schilderwerken? Stuurt u dan een e-mail naar info@avado.nl.
Dagelijks is ons team op locatie werkzaam voor onze opdrachtgevers. Het kan zijn dat u ons antwoordapparaat krijgt. Wij bellen u gegarandeerd terug. 

Deze website is gemaakt door mkbstunter.nl