Schade herstel

Schadegevallen zijn er in meerdere varianten, glasbreuk, waterschade, houtrot, om er maar een paar te noemen. Om deze schades op repareren moet eerst de oorzaak worden opgezocht en verholpen, pas dan kan de schilder alles weer in de originele situatie terug brengen. Dit kost tijd en kan voor flinke overlast zorgen. Door nauw contact met de klant en korte lijnen binnen de organisatie zijn wij er in geslaagd deze overlast voor u tot een minimum te beperken. Avado Schilderwerken is binnen de Haagse regio dan ook een van de gerenommeerde schade herstellers. 
 
Waterschade
Waterschade is een verhaal apart. In veel gevallen is het lastig om de oorzaak te bepalen en is de schade aan de woning in verhouding aanzienlijk. Herstel van waterschade begint altijd met het opzoeken van de lekkagebron en het dichten ervan. Voor het vakkundig herstel van een waterschade is het van groot belang dat de ondergrond voldoende droog is. Om hier zeker van te zijn, heeft Avado Schilderwerken een schade expert die regelmatig metingen zal komen verrichten. Pas als deze groen licht geeft zal het traject van herstel en afwerken van start gaan. Voor vakkundig en onzichtbaar herstel kunt u contact opnemen.  

 

Avado Schadeherstel

Niet alleen bij waterschade 

Glasbreuk
Bij glasbreuk volstaat het meestal niet alleen om de gebroken ruit te vervangen. Meestal is het kader waar de ruit in zit beschadigd, de glaslatten gedemonteerd en terug geplaatst of een nieuwe stopverfzoom aangebracht. De Avado Schilderwerken glaszetter zal bij aankomst een eerste opname doen en deze bijkomende schade doorgeven aan de planning. Door de planning in een hand te houden kan het herstel vaak nog dezelfde dag als de glasreparatie worden uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat u de ellende weer zo snel mogelijk kunt vergeten.
 
Houtrot
Zoals bij het buitschilderwerk uitgebreid staat beschreven, moet hout goed beschermd zijn tegen vocht. Als de verflaag is beschadigd en ( regen- ) water het hout binnen kan dringen, zal daar houtrot ontstaan. Bij het herstellen van dit houtrot is het van cruciaal belang om eerst goed na te gaan hoe het vocht binnen kon dringen en zijn desastreuze werk heeft kunnen doen. Enkele oorzaken kunnen zijn: een gebroken verstek door open waaien van het raam, een versleten / oude verflaag, beschadigde verflaag door het regelmatig stoten met een fiets, enz. Zodra de oorzaak is gevonden moet deze worden verholpen. In veel gevallen kan de schilder het zelf verhelpen terwijl er in sommige situaties bijvoorbeeld een timmerman of loodgieter aan te pas moet komen. Nadat de oorzaak is verholpen stelt de Avado houtrotspecialist een maatwerk behandelplan samen om het geheel zo af te werken dat u niets meer van de geleden schade zult merken. Als u houtrotschade heeft kunt u deze melden via onze contactpagina. 
 
Overige schadegevallen
Hierboven staan een aantal van de meest voorkomende schades zoals wij ze regelmatig tegenkomen. Natuurlijk kunnen er aan uw woning nog andere schadegevallen ontstaan. Soms bestaat het herstellen van de schade niet alleen uit reparatie, maar moet er rigoureus worden ingegrepen. Omdat wij van Avado Schilderwerken kwaliteit zeer hoog in het vaandel hebben staan, werken nauw samen met gerenommeerde bedrijven uit de regio. Samen met hen zorgen wij er voor dat ook deze schades voor u snel en vakkundig tot het verleden behoren. Kortom, Avado Schilderwerken is dé all-round schadehersteller van de regio Haaglanden.

Onze opdrachtgevers kozen ook voor:

 

Avado logo

Avado Schilderwerken
Bilderdijklaan 3
2281 SM Rijswijk
Telefoon: 070-3932632
Fax: 070-4150060

Uw contactpersoon: Rob van Dommelen

Rob van Dommelen Linkedin

Terugbelgarantie bij Avado Schilderwerken

Wilt u direct in contact komen met Avado Schilderwerken? Stuurt u dan een e-mail naar info@avado.nl.
Dagelijks is ons team op locatie werkzaam voor onze opdrachtgevers. Het kan zijn dat u ons antwoordapparaat krijgt. Wij bellen u gegarandeerd terug. 

Deze website is gemaakt door mkbstunter.nl