Specialisten in beschermen vastgoed

Sinds 1967 zijn wij van Avado Schilderwerken specialisten in het beschermen van vastgoed. Door gebruik te maken van de modernste technieken en materialen garanderen we een optimale bescherming van uw kostbare bezit. Dit kan een eenmalige bewerking zijn waardoor u er voor de eerstvolgende 5 tot 7 jaren geen omkijken meer heeft. Door vervolgens gebruik te maken van een van onze meerjaren onderhoudsplannen ( MOP ) heeft u er zelfs voor veel langere tijd de garantie dat alles er netjes en beschermd bij staat. Een bijkomend en zeker niet onbelangrijk punt is dat u met een MOP al voor jaren vooruit weet welke kosten u te wachten staan. Het is natuurlijk zonde als u geld reserveert voor onderhoud en u heeft het niet eens nodig! Dit wil nog al eens voorkomen als u het onderhoud bij Avado Schilderwerken neerlegt…
Gebleken is dat goed is onderhoud en een mooie, strakke laklaag, een meerwaarde is voorde woning. De investering in onderhoud betaalt zich op deze manier uiteindelijk dus toch terug. Door een geheel vrijblijvend advies aan te vragen zult u versteld staan wat er ook in uw situatie allemaal mogelijk is. 

Onze opdrachtgevers kozen ook voor:

Avado logo

Avado Schilderwerken
Bilderdijklaan 3
2281 SM Rijswijk
Telefoon: 070-3932632
Fax: 070-4150060

Uw contactpersoon: Rob van Dommelen

Rob van Dommelen Linkedin

Terugbelgarantie bij Avado Schilderwerken

Wilt u direct in contact komen met Avado Schilderwerken? Stuurt u dan een e-mail naar info@avado.nl.
Dagelijks is ons team op locatie werkzaam voor onze opdrachtgevers. Het kan zijn dat u ons antwoordapparaat krijgt. Wij bellen u gegarandeerd terug. 

Deze website is gemaakt door mkbstunter.nl