Plafondafwerking

Het plafond is een groot oppervlak dat altijd in het zicht is. Hoe lichter dit oppervlak is, des te groter lijkt het vertrek. Vandaar dat er gewoontegetrouw gekozen wordt om het plafond strak en wit te maken, terwijl een gekleurd plafond in sommige situaties juist zeer verrassend kan werken. In de loop van de tijd zal het langzaam vuil worden en verkleuren, soms zullen er ook scheuren of andere beschadigingen zijn ontstaan.

Voor dat er weer een nieuwe laag wit aangebracht kan worden, zal het plafond dus eerst schoon gemaakt en gerepareerd moeten worden. Een goed resultaat valt of staat met de voorbewerking. Vaak volstaat een goede reinigingsbeurt, maar af en toe moet er met grover geschut worden geschoten en komt de stukadoor er aan te pas. Hij stuukt dan het plafond weer helemaal strak en glad, zodat de schilders het weer kunnen schilderen.

Het herstellen van lijstwerk, plafondplinten en ornamenten behoort ook tot de mogelijkheden.

Avado plafond afwerking

Alle kennis en vakwerk in eigen huis

Onze stukadoor maakt vast deel uit van het plafondteam zodat wij niet op derden hoeven te wachten. Op deze manier werken wij altijd snel en efficiënt, zodat de kwaliteit gewaarborgd is en de kostprijs laag kan blijven. Bent u uitgekeken op uw gladde plafond? Geen nood! In een handomdraai spuiten we er een structuur op. Te denken valt aan spack of kwartscoat. Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden, maar daarvoor kunt u beter contact met ons opnemen Wij komen graag langs om het een en ander met u door te nemen en een passend advies te maken.

De afwerking ligt in handen van een stel geroutineerde schilders. Vaak samen met schilders in opleiding, aan het begin van hun loopbaan, dekken zij af wat nodig is en rollen ze de juiste verf op het plafond. In sommige situaties is het mooier om het plafond te spuiten in plaats van te rollen. Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Avado Schilderwerken. U ziet dat we bij Avado Schilderwerken een uitgekiend concept hebben om elk plafond voor een scherpe prijs, geheel naar uw wensen kunnen schilderen. Bent u benieuwd wat wij voor uw plafonds kunnen betekenen?  

Onze opdrachtgevers kozen ook voor:

Avado logo

Avado Schilderwerken
Bilderdijklaan 3
2281 SM Rijswijk
Telefoon: 070-3932632
Fax: 070-4150060

Uw contactpersoon: Rob van Dommelen

Rob van Dommelen Linkedin

Terugbelgarantie bij Avado Schilderwerken

Wilt u direct in contact komen met Avado Schilderwerken? Stuurt u dan een e-mail naar info@avado.nl.
Dagelijks is ons team op locatie werkzaam voor onze opdrachtgevers. Het kan zijn dat u ons antwoordapparaat krijgt. Wij bellen u gegarandeerd terug. 

Deze website is gemaakt door mkbstunter.nl