Kijk ook naar deze actualiteit

Avado Onderhoudsplan: Beheersen onderhoudskosten

Zeer actueel en meest gebruikt is ons Meerjaren Onderhouds Plan (MOP). Schilderen doen we om te beschermen en te verfraaien. Daar waar 'niemand komt' vooral goed beschermen en buiten waar mensen kunnen komen moet zowel beschermd als verfraaid worden. 

Een MOP is een middel om de onderhoudskosten beheersbaar te maken en het pand in optimale staat te brengen en te houden. Avado Schilderwerken doet dit door middel van een zeer resultaatgerichte planning. Afhankelijk van de situatie waarin de gevel zich bevindt en wat de estaetische eisen zijn, wordt per jaar gekeken wat noodzakelijk is om dit te bereiken. Om dit voor meerdere jaren te bepalen ontstaat het Meerjaren Onderhouds Plan. 

Voor het gehele object hanteert Avado Schilderwerken een resultaat gerichte planning. Hoofddoel is het niet zo ver te laten komen dat gebruikers hinder gaan ondervinden zoals uiteindelijke kosten voor houtrotherstel, tocht, vocht en klemmende ramen en deuren. Er moet voldoende onderhoud worden gepland om deze hinder te voorkomen. Er wordt rekening gehouden met weersinvloeden per gevel, de bestaande situatie en de bestemming van het object. Al het zichtwerk adviseert Avado Schilderwerken periodiek bijvoorbeeld tweejaarlijks te inspecteren. 

Deze inspecties moeten voorkomen dat deze delen door onverwachte omstandigheden (stormschade, zeer strenge winter, zeer hete zomers) niet zo ver degraderen dat hogere kosten het gevolg zijn als er tussentijds geen actie wordt ondernomen. 

U kunt van deze actie gebruik maken voor onder andere 

 

Avado logo

Avado Schilderwerken
Bilderdijklaan 3
2281 SM Rijswijk
Telefoon: 070-3932632
Fax: 070-4150060

Uw contactpersoon: Rob van Dommelen

Rob van Dommelen Linkedin

Terugbelgarantie bij Avado Schilderwerken

Wilt u direct in contact komen met Avado Schilderwerken? Stuurt u dan een e-mail naar info@avado.nl.
Dagelijks is ons team op locatie werkzaam voor onze opdrachtgevers. Het kan zijn dat u ons antwoordapparaat krijgt. Wij bellen u gegarandeerd terug. 

Deze website is gemaakt door mkbstunter.nl