Onze diensten

Zodra u aan schilderwerk denkt, hopen wij dat u aan Avado Schilderwerken denkt. 

Avado Schilderwerken is een echt familiebedrijf. Vader Aad van Dommelen is de grondlegger van het huidige bedrijf. Samen met zoon Rob van Dommelen is de jarenlange vakkennis beschikbaar voor particulieren en (grote) organisaties.

Avado Schilderwerken is al sinds 1967 actief in de Haaglanden en heeft in de jaren een goede naam opgebouwd. Door jarenlange ervaring in onze schilderswinkel in Rijswijk heeft Avado Schilderwerken nog steeds die servicegerichte en klantvriendelijke benadering. Hierdoor heeft Avado Schilderwerken een groot aantal vaste relaties in het bestand, zowel grote organisaties als particulieren. Al bijna vijftig jaar is Avado Schilderwerken het vertrouwde adres voor service, kwaliteit en nazorg. Wat kunt u verwachten als u Avado Schilderwerken uitnodigt om een kosteloze inspectie uit te laten voeren en een prijsaanbieding te doen? 

Op onze website laten wij u graag al onze diensten zien. Stap voor stap laten wij u zien wat Avado Schilderwerken voor u kan betekenen. 

Avado Diensten

Avado Schilderwerken stappenplan

Online laten wij u de route zien van het denken aan tot uiteindelijk het nagenieten van schilderwerk. In 6 stappen laten wij u zien wat u van ons kunt verwachten. 

Avado logo

Avado Schilderwerken
Bilderdijklaan 3
2281 SM Rijswijk
Telefoon: 070-3932632
Fax: 070-4150060

Uw contactpersoon: Rob van Dommelen

Rob van Dommelen Linkedin

Terugbelgarantie bij Avado Schilderwerken

Wilt u direct in contact komen met Avado Schilderwerken? Stuurt u dan een e-mail naar info@avado.nl.
Dagelijks is ons team op locatie werkzaam voor onze opdrachtgevers. Het kan zijn dat u ons antwoordapparaat krijgt. Wij bellen u gegarandeerd terug. 

Deze website is gemaakt door mkbstunter.nl