Inspectie schilderwerk

Probleem is dat een woningbezitter vaak pas aan de bel trekt om schilderwerk uit te voeren als de voordeur kaal wordt. Terwijl de verf dan al tijden van de dakkapel bladert en het hout sterk degradeert. Avado Schilderwerken kan door haar bijna 50 jaar lang ervaring als geen ander met u meekijken hoe de staat van onderhoud is. Hiervoor is diverse meetapparatuur voorhanden. 

Nadat Avado Schilderwerken uw pand weer opgeknapt heeft, verzorgen wij indien gewenst na een overeengekomen periode een kosteloze inspectie. 

Avado Schilderwerken raadt aan om een Meerjarig Onderhoudsplan op te stellen. Hierin zitten automatisch inspectiebeurten verwerkt. 

Nodig Rob van Dommelen eens uit om uw pand te inspecteren, zodat een advies op maat gemaakt kan worden. 

 

Rob Van Dommelen

Wat u niet ziet, maar wij wel

Door onze ervaring zien wij bij een inspectie al snel hoe het onderhoud van uw verfwerk is. De belangrijkste oorzaak om buitenonderhoud te plegen is zonder twijfel de klimatologische omstandigheden zoals regen, wind, sneeuw en temperatuurswisselingen. Deze zijn funest voor de meeste materialen waarmee ons vastgoed is opgebouwd. U zit er waarschijnlijk niet op te wachten dat het raampje dat u 's-morgens opent, 's-middags bij de buren in de tuin ligt, of dat u de postbode een handje kunt geven door uw deur heen. 

Zonder een gedegen bescherming zullen er schades aan panden ontstaan die vaak kostbaar zijn om te herstellen. Buiten de hestelkosten zal achterstallig onderhoud een woning in waarde doen dalen. Deze waardedaling heeft er de laatste moeilijke jaren voor gezorgd dat deze woningen nog moeilijker te verkopen waren. Door regelmatig te controleren en op het juiste moment uw buitenschilderwerk uit te voeren zullen die schades worden voorkomen en dus de kosten worden beperkt. 

Een andere oorzaak van vastgoed verval is mechanische beschadiging. Met mechanische beschadiging bedoelen we het beschadigen door bijvoorbeeld stoten met de leuning van een stoel tegen de muur, de kinderwagen die via het voordeurkozijn binnenstuitert, de fiets die bij het parkeren tegen het raamkozijn valt. Buiten dat het er niet mooi uitziet zijn die beschadigingen aan de buitengevel weer een verhoogd risico voor kostbaar herstel. Ook hierom is het belangrijk uw buitenschilderwerk met regelmatig laten uitvoeren. 

Onze opdrachtgevers kozen ook voor:

Avado logo

Avado Schilderwerken
Bilderdijklaan 3
2281 SM Rijswijk
Telefoon: 070-3932632
Fax: 070-4150060

Uw contactpersoon: Rob van Dommelen

Rob van Dommelen Linkedin

Terugbelgarantie bij Avado Schilderwerken

Wilt u direct in contact komen met Avado Schilderwerken? Stuurt u dan een e-mail naar info@avado.nl.
Dagelijks is ons team op locatie werkzaam voor onze opdrachtgevers. Het kan zijn dat u ons antwoordapparaat krijgt. Wij bellen u gegarandeerd terug. 

Deze website is gemaakt door mkbstunter.nl