Wat doet Avado aan behouden kwaliteit

Avado Schilderwerken doet veel aan het behouden van de kwaliteit. De schilders zijn vakkundig, zijn voorzien van de benodigde vaardigheden, zijn gecertificeerd en worden periodiek geschoold. Ook al het materieel waar mee wordt gewerkt zijn van een goede kwaliteit en worden optimaal onderhouden. 

Daarnaast investeert Avado Schilderwerken veel in een goede relatie met bestaande opdrachtgevers. Niet alleen de kwaliteit van het werk moet goed zijn, ook zorgt Rob van Dommelen voor een laagdrempelige communicatie als het gaat om vragen of opmerkingen rond schilderwerken. Avado Schilderwerken is aangesloten bij diverse organisaties die helpen om de kwaliteit van het bedrijf op peil te houden. 

Op deze manier zorgt Avado Schilderwerken dat u altijd te maken heeft met een vakkundig en gecertificeerd schildersbedrijf. 

Uw contactpersoon Rob van Dommelen vertelt u bij een kennismakingsgesprek graag over de kwaliteitszorg binnen Avado Schilderwerken. 

Avado Links
Avado Sigma

Sigma gecertificeerd

Avado Schilderwerken is een door Sigma Coatings gecertificeerd herstelbedrijf. Avado Schilderwerken werkt hierdoor met gecertificeerde medewerkers die met een verantwoord en gegarandeerd verfsysteem werkt. Indien blijkt dat tijdens de schilderwerkzaamheden vormen van houtrot voorkomt, dan wordt dit direct hersteld en gerepareerd met speciale producten. Avado Schilderwerken is exclusief gebruiker van Sigma producten voor professionals. 
Avado AF Erkend

AF-erkend en gecertificeerd

Avado Schilderwerken is AF-Erkend en gecertificeerd. Als gekwalificeerde AF-erkende onderhoudsspecialisten werken wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Met permanent klantentevredenheids-onderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden!

Avado erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf schildersbranche

Avado Schilderwerken is een erkend leerbedrijf. Als leerbedrijf leiden wij een leerling-schilder op voor het beroep waarvoor hij leert. Bij Avado Schilderwerken loopt de leerling gewoon op de werkvloer mee. Zo worden onze leerlingen goed opgeleg en leveren uiteindelijk de beste kwaliteit. Binnen Avado Schilderwerken is de praktijkopleider het vaste aanspreekpunt voor de leerling. Op deze wijze draagt Avado Schilderwerken bij om in de toekomst zeker te zijn van goedopgeleide schilders. 
Avado onderhoud nl

Lid branchevereniging

Avado Schilderwerken is aangesloten bij Koninklijke OnderhoudNL , dé vereniging van (restauratie-) schildersbedrijven. Hiermee is Avado Schilderwerken direct betrokken bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen in de schildersbranche. Door ons professioneel onderhoud wordt alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen en vervoeren verduurzaamd en behouden voor de toekomst. Avado Schilderwerken werkt mee aan deze toekomst. 

Avado logo

Avado Schilderwerken
Bilderdijklaan 3
2281 SM Rijswijk
Telefoon: 070-3932632
Fax: 070-4150060

Uw contactpersoon: Rob van Dommelen

Rob van Dommelen Linkedin

Terugbelgarantie bij Avado Schilderwerken

Wilt u direct in contact komen met Avado Schilderwerken? Stuurt u dan een e-mail naar info@avado.nl.
Dagelijks is ons team op locatie werkzaam voor onze opdrachtgevers. Het kan zijn dat u ons antwoordapparaat krijgt. Wij bellen u gegarandeerd terug. 

Deze website is gemaakt door mkbstunter.nl