Uw adviseur

Avado Schilderwerken is al bijna 50 jaar actief in de Haagse regio. Vanaf 1967 was traditioneel schilderwerk de basis voor de groei van het bedrijf. In de loop van de tijd groeide het bedrijf mee met de veranderde wens van de consument. Eisen t.a.v. bouwwijzen in Vinex-locaties en veranderde milieu-eisen verplichtte Avado Schilderwerken mee te groeien in dit proces. De ervaringen die in de jaren werden opgedaan zijn gebruikt om de opdrachtgevers pasende oplossingen te geven ten aanzien van het onderhouden van hun panden. 17 jaar als huisschilder van de Koninklijke Luchtmacht en nog langer van SDU blijf je niet zomaar. Problemen werden opgelost en advisering werd steeds belangrijker. Van 1977 tot 2000 deed Avado niets anders dan consumenten adviseren op het gebied van ondergrond behandeling en kleur. Tegenwoordig kan Avado Schilderwerken als geen ander met u meekijken en adviseren hoe u uw bezig kunt beschermen en / of verfraaien. 

In een persoonlijk gesprek met Rob van Dommelen kunt u voorleggen welke werkzaamheden u uit wilt laten voeren. Is een advies nodig voor een bijwerkbeurt of een volledige renovatie? Wij dragen aan welke kleur, type verf en glansgraad gebruikt zou moeten worden. 

Avado schilderadvies

Gewoon een persoonlijk advies. Zoals het hoort. 

Indien gewenst zorgt Avado Schilderwerken tussentijds na een overeengekomen periode een kosteloze inspectie en onderhoudsavies. Om u te ontzorgen en de onderhoudskosten beheersbaar te houden, geeft Avado Schilderwerken een advies voor meerdere jaren. Periodiek wordt uw bezit geinspecteerd en behandelingen worden uitgevoerd zoals deze zijn omschreven. In een kostenoverzicht zijn de kosten voor meerdere jaren uiteen gezet in een Meerjaren Onderhoudsplan. Nodig Rob van Dommelen eens uit om uw pand te laten inspecteren en u weet voor de komende tijd dat uw pand in goede (schilders-) handen is. 

Onze opdrachtgevers kozen ook voor:

Avado logo

Avado Schilderwerken
Bilderdijklaan 3
2281 SM Rijswijk
Telefoon: 070-3932632
Fax: 070-4150060

Uw contactpersoon: Rob van Dommelen

Rob van Dommelen Linkedin

Terugbelgarantie bij Avado Schilderwerken

Wilt u direct in contact komen met Avado Schilderwerken? Stuurt u dan een e-mail naar info@avado.nl.
Dagelijks is ons team op locatie werkzaam voor onze opdrachtgevers. Het kan zijn dat u ons antwoordapparaat krijgt. Wij bellen u gegarandeerd terug. 

Deze website is gemaakt door mkbstunter.nl